Hodgepodge

Новата колекција за есен/зима ‘18/’19 ја претставивме на Моден викенд Скопје со перформанс што ја слави убавината на различноста. Продефилираа девојки кои грабат со смел чекор, како на сцената, така и во животот. Толку весело и игриво успеавме да ги срушиме присилните стандарди за убавина. А сите заедно (учесници, поддржувачи и гости) покажавме дека сме подготвени за модна (р)еволуција, самоприфаќање и слобода.

„Колку сме, толку сме, токму сме“ – Гане Тодоровски / Funk Shui

Учествуваат: Мила Србиноска, Наташа Неделковска, Сандра Соломонова, Анита Харун Мехмеди, Ана Димовска, Лила Милиќ, Кика Авеиро, Нина Ристовска, Сара Миленковска, Ангелина Блажевска и Викторија Ристовска (Подиум)
Камера: Марјан Петковски, Баже Ангеловски
Монтажа: Михаил Димитров
Музика: Funk Shui
Чевли: Schuster
Благодарност до: Милица Неделковска, Ерина Богоева, Кристина Манчева, Милан Атанасов, Соња Ѓорѓиевска, Пепица Манчева, Виктор Мирчевски, Тамара Ивковиќ и целиот тим околу сцената.

Select your currency
EUR Euro

You don't have permission to register

X