Loading...
HOME 2018-06-20T21:29:16+00:00

News

Media Coverage

Lubljana Fashion Week

3D Fashion Show

3D Print Expo

L’impression 3D investit la fashion week

IRINA TOSHEVA, tiny but mighty girlboss

时装设计师Irina Tosheva的3D打印服装系列Riza

TOP 12 3D printed fashion designs

3D Printed Fashion of Irina Tosheva

Урбано и спортски од Ирина Тошева

Мултимедијалната промоција на Ирина Тошева

Ирина Тошева на интернационално 3Д модно шоу

Модерната Дениција на Ирина Тошева

Koj e најдобриот сојузник на Ирина Тошева против изгужваните материјали?

Софистициран сексапил и модно еколошко освестување

#irinatosheva