Илинден

Македонија е жена! 

Ја облековме во жолто, со детали инспирирани од револуционерите и го развеа знамето на Крушевската чета за Илинден.

Балерината Коцевска Ивана, во креација на Ирина Тошева и стајлинг на Бојана Максимовска пред Македониумот во Крушево.

Leave a Comment

Select your currency
EUR Euro

You don't have permission to register

X