Традиционално занаетчиство – Радиус ТВ Шоу

Во првата епизода на „Радиус“ Ана и Дритон разговараа со Тошева за важноста на чаршијата, соработката со последниот традиционален јорганџија и поврзувањето на „старото и новото“ во нејзината работа.

Leave a Comment

Select your currency
EUR Euro

You don't have permission to register

X