Модата како загадувач

Модата е голем загадувач, а независно кој дел од алката сме, сите допринесуваме за тоа. Нека оваа Приказна биде поттик за индивидуалците за мали, но значајни промени во односот коноблеката.

Leave a Comment

Select your currency
EUR Euro

You don't have permission to register

X