Културна одржливост преку традиција и мода

“Али Халили е последниот јорганџија во Старата скопска чаршија. Ирина Тошева е дизајнеркаод Скопје. Нивна случајна средба вроди со плод-модна колекција „Зина“, која е уникатен спојна традицијата и модата што го актуелизира јорганџиството како заборавен занает.“ – Види Вака

Leave a Comment

Select your currency
EUR Euro

You don't have permission to register

X