Mesier 45

Месиер 45 е ѕвездено јато составено од седум ѕвезди, сестри кои според митологијата се ќерките на титанот Атлас- носачот на небото. Тука ја наоѓаат својата инспирација Симовска и Тошева креирајќи 7 изгледи изработени од луксузни материјали со доработка со вез од монистра и специјално сечење на материјалите. Во оваа колекција тие прават пресликување на обоената светлина што е над нас.

 

mesier45-1

mesier45-2

mesier45-3

mesier45-4

.

Проектот е поддржан од @NESCAFÉ Dolce Gusto Македонија, Алба, Podium Model Agency, Viktor Mirchevski,DIVIANARTS.COM и Pixel.mk.

.