MEMENTO MORI 2.0

Memento Mori 2.0 претставува надополнување на колекцијата есен/зима ‘13/’14 на Ирина Тошева.
Екслузивните парчиња и накитот изработен во соработка со Design&berries гарантираат траен впечаток.
Бидете забележани на забавата на којашто сакате да блеснете. Тоа и го заслужувате.

 

memento-2.0-1

memento-2.0-2

memento-2.0-3

memento-2.0-4

memento-2.0-5

.

облеки: Irina Tosheva   накит: Design and berries.   шминка: Nebojsha Peshevski
фризура: Studio Allure   модел: LumIja KamiLija   фотограф: Erina Bogoeva

.