IRINA’S SWEETS

„Irina’s Sweets“ или „Слатките на Ирина“ се подготвени!
Составени се од два уникатни модели изработени од природни материјали
и филувани со шаренило од бои. Ова е рецептот на дизајнерските парчиња
што се неодоливо слатки и ќе го заблажат вашиот гардеробер 🙂

sweats-1

sweats-2

sweats-3