ENCHALON

Слободна, аморфна, мирна и студена, дива и моќна. Вода. Нурнете во длабочините на инспирацијата на колекцијата на Ирина Тошева, „Енхалон“ со којашто дизајнерката нѐ потсетува дека водата е извор на сиот живот. Таа како и модата никогаш не исчезнува туку само ја менува својата форма. Разиграни принтови и интересни кроеви , мек сензуален памук и сјаен штоф сатен ќе ја разбрануваат вашата фантазија. Под вашите прсти ќе можете да ги чувствувате задоволствата на малите разиграни меурчиња и да уживате.

 

Enchalon 1

Enchalon 2

Enchalon 3

Enchalon 4

Enchalon 5

Enchalon 6

Enchalon 7

Enchalon 8

Enchalon 9

clothes: Irina Tosheva
watches & jewelry: My:time
sunglasses: PANDA Optic.
shoes: Chantel
make up: Viktor Mirchevski
hair: Sashka Kuzmanovska
model: Ivana Geleva / Podium Model Agency
photo: Miladin Papovic
graphic design: Kristina Mancheva
powered by: Hotel Izgrev Spa & Aquapark