Дома

„Дома“ е креативна рефлексија на потребата од нешто само свое. Едиторијалот претставува отсликување на повеќе приказни и моменти од ноќниот живот. Фотографската приказна е инспирирана од скопскиот ноќен живот со сите негови култни локации. Секој од нас во одреден период од животот тие простори ги чувствувал како свој дом. Таму секој од нас прославувал, припаѓал, се забавувал, па дури и се почувствувал и отсутен.

 

1-web

2-web

3-4-web

7-web

5-6-web

8-web

9-web

10-web

11-web